Arestare preventivă de ultimă oră. Acuzații de fraudă în familie

Fraudă în familie. Tribunalul Prahova a admis, miercuri seară, propunerea procurorilor DNA Ploiești și a dispus emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele unui om de afaceri. 

Vorbim despre Mihai Matei, administrator al firmei Matero Ama. El a fost arestat preventiv, miercuri, în dosarul de fraudare de fonduri europene în care este urmărită penal sub control judiciar și soția sa, Aurelia Liliana Matei, potrivit Agerpres

Mihai Matei a fost reținut, marți seară, de procurorii anticorupție. El și soția sa ar fi invocat dreptul la tăcere, astfel că nu au dat declarații.

Mihai Matei este urmărit penal pentru constituire a unui grup infracțional organizat, dar și instigare la prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, instigare la fals în declarații, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălare de bani, toate în formă continuată. Soția sa este urmărită penal sub control judiciar pentru prezentare de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată, constituire a unui grup infracțional organizat și spălare de bani, în formă continuată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel