Urmărește emisiunea live


Arestare în lumea interlopă. Adrian Corduneanu, zis „Beleaua“ de la Iași, a fost reținut în această seară

Arestare în lumea interlopă. Adrian Corduneanu, zis „Beleaua“ de la Iași, a fost reținut în această seară  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Arestare în lumea interlopă. Adrian Corduneanu, zis „Beleaua“ de la Iași, a fost reținut în această seară / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iași a fost reținut în această seară. Adrian Corduneanu ar fi șantajat un om de afaceri din Iași.

“Beleaua” a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

„Astăzi, 12 aprilie ac, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Bărbatul, de 43 ani, bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări de la o persoană 1000 de euro și ar fi primit 2.000 lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. La data de 13 aprilie ac, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

La sfârșitul lunii trecute, bărbatul a mai fost implicat într-un incident. Adrian Corduneanu, zis Beleaua, de la Iași, a fost amenințat într-un filmuleț ajuns în mediul online, de Ion Gangal. Un filmuleț care a circulat în mediul online îl are în prim plan pe Ion Gangal, un alt interlop din Iași. Bărbatul spune că Adrian Corduneanu ar fi vorbit urât despre el și despre fratele său într-o sală de jocuri de noroc.

Nu este primul mandat emis pe numele său

Reamintim faptul că în urmă cu câțiva ani, a fost emis un mandat de arestare pe numele său, fiind acuzat tot de comiterea infracțiunii de șantaj.

Acuzaţiile procurorilor vizau, la vremea aceea, două perioade: octombrie – noiembrie 2015 şi 16 martie 2016/02 aprilie 2016. Deşi iniţial toată lumea a crezut că un om de afaceri a depus un denunţ împotriva lui Adrian Corduneanu, în realitate, ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu.

Adrian Corduneanu era urmărit pentru alte fapte penale şi a căzut pe interceptări şi pentru această infracţiune de şantaj, comisă împotriva unui agent de vânzări la una dintre cele mai cunoscute firme de vânzări de betoane din Iaşi, scrie BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel