ARD, campanie agresivă anti-USL, pe Facebook. Pe cine vrea președinte

Alianța România Dreapta și-a continuat, într-un mod surpinzător de activ, activitatea pe Facebook. Activitatea înseamnă atacuri împotriva liderilor USL și susținere pentru liderii PDL și FC. În plus, dacă lideri importanți de pe scena politică românească nu au o activitate constantă, ARD are. De la atacuri împotriva premierului până la acuzații fără sursă și fără temei împotriva unor oamenii importanți aflați la putere, ARD publică imagini însoțite de mesaje denigratoare.  

Pe lângă liderii politici pe care-i susține, ARD îl susține și pe judecătorul Cristi Vasilică Danileț "primul judecător care a afirmat că România are magistrați corupți și că este datoria colegilor din sistem să-i elimine". A publicat un video cu el prin care acesta își explică activitatea și lupta anticorupție.

Un alt mesaj de-a dreptul surpinzător este cel postat despre Dan Voiculescu. Presupusa afirmație este una controversată și se pare falsă, Dan Voiculescu câștigând de curând procesul în care îl acuza pe Traian Băsescu de calomnie pentru că șeful statului îi atribuia, nejustificat, această declarație. "Nu vom avea toată puterea până nu luăm și Justiția". În josul imaginii scrie "Nu-l interesează viața ta. Îl interesează doar să scape de pușcărie"

Un alt mesaj care-l implică pe Dan Voiculescu, dar și Uniunea Social Liberală, repetă mesajul "Eu spun, USL face!" ca și cum ar veni de la Voiculescu către liderii USL. Iar "învățăturile" scrise în imagine nu mai au nevoie de comentarii atât timp cât nu au sursă și nu au un fond real, o bază.

Un alt mesaj șocant publicat este împotriva premierului Victor Ponta în legătură cu șomajul și concedierile de la Oltchim. În imagine scrie "Pentru că în campanie le-a promis o mână de ajutor, Ponta a hotărât deocamdată să le ofere un deget". Degetul  inserat în imagine ilustrează un gest vulgar.

O altă imagine îi prezintă pe liderii USL alături de "singura soluție pentru țară". În realitate, sunt scrise, în mod ironic și sub forma unui atac, două soluții.

În privința viitorul om politic propus pentru alegerile prezidențiale din partea Dreptei, mai multe imagini arată că acesta ar fi Mihai Răzvan Ungureanu. Printre ele se numără și un sondaj.

Un mesaj a fost trimis către pagina ARD pentru a primi lămuriri cu privire la continuarea activității pe Facebook a Alianței. Până-n momentul scrierii acestui articol nu a fost primit un răspuns. În momentul în care va fi primit va fi publicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel