Arctic a numit un nou Director General: Hasan Ali Yardimci

Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, l-a numit pe Hasan Ali Yardimci în funcția de Director General, începând cu octombrie 2014.

VEZI ȘI: SEBASTIAN GHIȚĂ, luat la întrebări de CĂTĂLIN STRIBLEA. Ce și-au spus

Yardimci a preluat conducerea de la Monica Iavorschi, care a fost promovată în cadrul grupului de care aparține compania, Grupul Arçelik, în funcția de International Marketing Director. Noul Director General al Arctic s-a alăturat Grupului Arçelik în anul 2009 ca Director de Planificare Strategică și Dezvoltare în Afaceri. În timpul mandatului său, a avut o contribuție importantă în deschiderea unor noi piețe pentru Grupul Arçelik în zone precum Africa, Asia și Pacific, prin conceperea unor inițiative de greenfield, fuziuni și achiziții.

Înainte de Grupul Arçelik, Hasan Ali Yardimci a lucrat în domeniile de consultanță strategică, retail și bunuri de larg consum în cadrul unor companii precum McKinsey & Co și Sears Holdings. Yardimci deține o diplomă MBA în cadrul Școlii Kellogg de Management de la Universitatea Northwestern din Statele Unite ale Americii și o licență în inginerie mecanică obținută la Universitatea Boğaziçi din Turcia.

În timpul mandatului său, Monica Iavorschi a reușit să transforme Arctic într-una dintre cele mai competitive companii din România, cu o cotă de piață de 35%, și într-unul dintre cei mai importanți exportatori români. În noua sa poziție, ea va fi responsabilă de strategia globală de marketing și operațiuni din cadrul Grupului Arçelik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel