Arafat, poveste amuzantă. Cum l-a dat de GOL câinele său. "L-am PRINS făcând ASTA"

Raed Arafat s-a dechis în fața publicului și a povestit câteva lucruri din viața personală. Iată o poveste amuzantă despre cum l-a dat de gol câinele lui.

După ce a clarificat situația cu căsătoria, șeful DSU, Raed Arafat, a povestit o situație cu animalul de companie, care l-a dat de gol de multe ori. Acesta a dezvălit că nu s-a căsătorit pentru că nu a vrut că provoace suferință și în plus, nici măcar câinele său nu l-a mai suportat la un moment dat. 

"Am încercat. Am avut un câine, până a început să-mi facă o figură în stradă... Eu îi dădeam de mâncare, îi dădeam apă. La un moment dat, câinile a început - și l-am prins făcând asta... Unii îmi ziceau în stradă - la Mureș era, la Sângeorgiu de Mureș: De ce nu-i dai câinelui apă și mâncare, când ești plecat? Pentru că plecam dimineața, mă întorceam seara foarte târziu, uneori plecam într-o misiune cu elicopterul noaptea și uneori nu veneam decât a doua zi, pentru că nu puteam să ne întoarcem, deci asta a fost... lucram cu Transgazul, cu elicopterul Alouette atunci și niciodată nu știai ce se întâmplă.

Și câinele cerșea apă și mâncare de la vecini. Cum trecea cineva pe stradă, lua castronul, îl ținea și se plimba la gard, de față cu toți, să le arate că nu are mâncare! Era clar. Câinele suferea. El era în grădină, totuși, dar cu toate astea, era foarte greu de ținut și l-am dat unui coleg care l-a dus la țară ca să crească bine acolo. Era un lup alb, era superb, dar... nu mergea! Deci, am încercat, să știți, inclusiv câinele n-a putut să... Se plângea, să știți", a povestit Raed Arafat, pentru Digi24. 

Citește și: De ce NU s-a căsătorit Raed Arafat. A RUPT tăcerea. Motivul incredibil! "E foarte GREU"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel