Arafat, anunț după cutremurul din Turcia: Avem lumină verde pentru a pleca!

Raed Arafat FOTO AGERPRES
Raed Arafat FOTO AGERPRES

Raed Arafat a făcut un anunț important după cutremurul produs, vineri, în estul Turciei.

„În acest moment, avem lumină verde de la cel mai înalt nivel și de la domnul prim-ministru și nivelul ministerului pentru a pleca, în cazul în care suntem solicitați. Suntem în legătură cu Protecția Civilă Europeană, care nu a primit solicitare încă din partea Turciei. În cazul în care se solicită ajutor, noi deja suntem pre-alertați”, a spus Raed Arafat, vineri seară, la Antena 3.

Întrebat dacă, din discuțiile pe care le-a avut există informații potrivit cărora cetățeni români au fost afectați, a răspuns astfel: „Din informările până la acest moment, nu există astfel de informații.”

Un cutremur puternic pe scara Richter a avut loc, vineri, în estul Turciei, provocând pierderi de vieţi omeneşti şi pagube materiale, potrivit autorităţilor turce, informează agenţiile de presă internaţionale. Pământul s-a zguduit în districtul Sivrice, în provincia Elazig, în jurul orelor locale 20:55 (17:55 GMT), a precizat agenţia guvernamentală pentru situaţii de urgenţă. Seismul a fost resimţit în mai multe regiuni din estul Turciei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel