Arafat: Botezuri, nunți, INTERZISE! Nici nu intrăm în această discuție

De miercuri, se ridică o parte din restricțiile impuse în mai multe localități din județul Ilfov / Foto Pexels
De miercuri, se ridică o parte din restricțiile impuse în mai multe localități din județul Ilfov / Foto Pexels

Raed Arafat a făcut o precizare importantă cu privire la organizarea nunților și botezurilor.

„Botezuri, nunți... rămân interzise! Nici nu intrăm în această discuție”, a spus Raed Arafat, vineri după-amiază, după ce s-a decis, începând de luni, relaxarea unor măsuri restrictive, respectiv restaurantele, barurile și cafenelele vor funcționa în intervalul 06.00-21.00, la o capacitate de 30%, iar sălile de spectacole, teatre și cinematografe vor funcționa la o capacitate de 30%.

Berbeceanu: De luni vor fi relaxate mai multe măsuri

„Cu 47 de voturi pentru, un vot împotrivă și patru abțineri s-a hotărât ca, începând de luni, 25 ianuarie, ora 00.00, să fie relaxate mai multe măsuri restrictive existente în vigoare la acest moment. Măsuri de relaxare vizează domeniul HORECA - restaurantele, barurile și cafenelele vor funcționa în intervalul orar 06.00-21.00 la o capacitate de maxim 30%, cu respectarea tuturor normelor instituite prin lege. De asemenea, s-a hotărât ca în domeniul sălilor de spectacol, teatru, cinematografelor să fie admis accesul publicului și spectacolele cu cu publicul în limita a 30% din capacitatea sălii de spectacol”, a anunțat prefectul Capitalei.

El precizează că operatorilor licențiați în domeniul sălilor de noroc li se permite funcționarea cu publicul în limita a 30% din capacitatea sălilor tot în intervalul ora 07.00-21.00.

VEZI ȘI: Raed Arafat, după ce s-a decis relaxarea măsurilor în Capitală: Măsura poate fi inversată și ÎNCHIS TOTUL DIN NOU!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel