Controverse cu Foișor. Arafat: Au murit trei pacienți! Condoleanțe! / VIDEO

Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat a făcut, luni, noi declarații după zvonurile privind cazurile de la Spitalul Foișor.

„Inițial, s-a lăsat de înțeles că trei pacienți dintre cei care au fost externați ar fi decedat - ceea ce nu este adevărat. Nici faptul că trei pacienți au decedat în timpul transferului către Spitalul Foișor nu este adevărat. 

Situația este următoarea: într-adevăr și din păcate, au decedat trei pacienți. Unul înainte de a fi preluat de ambulanța SMURD-ului de la Spitalul Universitar. A intrat în stop cardiac înainte de a fi preluat de ambulanță, fiind în stare critică. Alți doi pacienți, două paciente mai bine zis, în vârstă de 60 și 83 de ani, au decedat la Spitalul Foișor, după ce au fost internate în secția de terapie intensivă”, a spus Raed Arafat. 

„Condoleanțe! Sincer, ne pare rău de aceste situații. Avem de a face cu o boală perfidă, unde pacienții aflați în stare critică pot ajunge în stop cardiac rapid. Încercăm să salvăm cât mai multe vieți”, a mai spus Raed Arafat. 

„Faptul că a intrat în stop cardiac înainte de a fi preluată și că două paciente au decedat la ore după ce au fost internate la ATI nu poate fi imputat acțiunii de transfer al pacienților sau acțiunii de a prelua secțiunea ATI pentru a trata pacienții COVID. Era nevoie de lărgirea capacității ATI”, a adăugat Arafat.

VIDEO cu Raed Arafat, declarații complete:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel