Arădeanul suspectat că şi-ar fi ucis soţia cu barda, arestat preventiv

Foto: Pexels/Pixabay
Foto: Pexels/Pixabay

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 20.03.2021 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor si violente în familie, prev.de art.188 al.1 C.p şi art.199 al.1 Cp.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că în dimineaţa zilei de 19.03.2021, pe fondul unor neînţelegeri casnice, o persoană de sex masculin în vârstă de 58 ani, din mun. Arad, i-a aplicat soţiei sale, în vârstă de 52 ani, mai multe lovituri cu barda în zona capului, leziunile suferite provocându-i acesteia decesul.

Propunerea de arestare preventivă formulată a fost admisă de către Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.03.2021.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă au ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel