Arădeanul cu 23 bonuri câștigătoare la LOTERIA BONURILOR FISCALE

Un arădean care are șase copii și lucrează doar două luni pe an are în posesie 23 de bonuri câștigătoare la Loteria bonurilor fiscale.

Constantin Lungu nu a făcut 23 de cumpărături pe 7 februarie, ci a adunat din coşurile de gunoi ale unor magazine peste 1.500 de bonuri fiscale, 23 dintre acestea fiind câştigătoare la Loteria bonurilor fiscale.

Arădeanul a spus că a început să adune bonuri încă din momentul în care a intrat în dezbatere publică posibilitatea organizării acestei loterii.

Bărbatul a mai zis că în momentul în care a fost decisă organizarea loteriei a mers la magazine şi a cerut la casă bonurile lăsate de către cumpărători.

"Le-am cerut vânzătoarelor bonurile şi s-au uitat ciudat, au spus că nu va fi nimic de concursul ăsta. Seară de seară mergeam la magazine şi adunam bonurile lăsate de clienţi. Eu mă gândeam că unul tot va fi câştigător, dar nu am crezut că o să am norocul să am 23 de bonuri câştigătoare. Sper să primesc premiu pentru fiecare din ele, pentru că aşa ar fi corect", spune arădeanul.

Constantin Lungu este sobar de meserie, dar nu are un serviciu stabil, pentru că în satul său sau în apropiere nu sunt fabrici unde să se angajeze. El câştigă doar două luni pe an, toamna, când construieşte teracote.

"Nu am găsit de lucru şi mă descurc cum pot. Sper ca banii care îmi vin de la loterie să fie un ajutor însemnat", spune bărbatul.

El are şase copii, de până la 19 ani, între care gemeni de 7 ani.

Arădeanul şi-a făcut şi planuri pentru banii pe care speră să-i primească.

"Indiferent de sumă, zece la sută dau săracilor. Vreau să ajut şi alţi oameni care au greutăţi", a spus bărbatul, scrie Ziarul Financiar.

VEZI ȘI: LOTERIA BONURILOR FISCALE: Un sibian a câștigat de două ori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel