Arădeanul care a lovit cu mașina un biciclist aflat pe trotuar, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Șoferul arădean care a lovit intenționat un biciclist aflat pe trotuar și a fugit de la locul accidentului este trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Un tânăr din Arad, care a lovit cu mașina un biciclist care circula pe trotuar, a fost trimis în judecată de procurori și este acuzat de tentativă de omor, au transmis procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționare, în luna decembrie a anului trecut, biciclistul a fost lovit intenționat cu mașina și a fost proiectat în aer, fiind rănit grav, în timp ce șoferul a fugit de la locul accidentului.

”La data de 31.01.2024, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui inculpat în vârstă de 22 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

În data de 17.12.2023, inculpatul C.I. s-a deplasat cu autoturismul marca BMW pe strada Cocorilor din municipiul Arad, circulând pe trotuar, unde, cu intenţie, a lovit persoana vătămată L.G.I., care se deplasa pe bicicletă, iar ulterior a părăsit locul faptei, intrând din nou pe partea carosabilă a străzii”, a transmis Parchetul.

Conform procurorilor, victima ”a fost proiectată în aer, apoi s-a lovit de pământ și și-a pierdut cunoștința”.

Biciclistul a primit îngrijiri medicale în spital, în timp ce șoferul a fost prins la scurt timp, iar în 21 decembrie a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Cazul va fi judecat de Tribunalul Arad. 

Citește și: Un bebeluș și un tânăr au murit într-un accident rutier la ieșirea din Copșa Mică. O a treia persoană, încarcerată, rănită grav

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel