Arad: Urmăriţi general depistaţi şi reţinuţi în P.T.F. Nădlac

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat şi reţinut trei persoane date în urmărire generală, în timp ce intenţionau să iasă din ţară, informează comisar şef Daniel Iancu, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

"Este vorba de numiţii V.D., în vârsta de 20 şi F.I., în vârstă de 35 de ani, care s-au prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, jud. Arad pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasageri într-un microbuz înmatriculat în Bulgaria, care circula pe relaţia Galaţi - Marea Britanie, respectiv de numitul E.N., în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului Bucureşti, care s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Anglia, toţi trei legitimându-se cu cărţi de identitate emise de autorităţile române", se arată într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanelor în cauză erau emise mandate de executare a pedepsei pentru săvârşirea infracţiunii de furt, de către instanţe din România.

"Pentru toate cele trei persoane, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei la P.T.F. Nădlac, ulterior acestea fiind predate unor echipe de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun", menţionează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel