ARAD: Un polițist beat a provocat un accident în trafic

Un polițist aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier. Evenimentul rutier s-a produs în localitatea arădeană Pâncota.

VEZI ȘI: Incident INCREDIBIL în emisiunea lui Badea: Vom avea cel mai MARE RATING!-FOTO

Polițistul de la Secția Rurală Sebiș – secția Judiciar – s-a urcat beat la volanul mașinii de serviciu și a provocat un accident rutier soldat cu rănirea... mamei sale. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spitalul din Ineu, unde i s-au recoltat probe de sânge. Rezultatele au stabilit că polițistul avea o alcoolemie de 1,05 la mie.

Femeia care se afla pe scaunul din dreapta, mama agentului de poliție, a suferit răni ușoare, după ce, potrivit informațiilor venite dinspre IPJ Arad – agentul a pierdut controlul asupra direcției volanului, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat cu autoturismul.

Agentului de poliție de la Sebiș i-a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar în paralel, conducerea IPJ Arad a dispus cercetarea disciplinară a angajatului – măsura luată împotriva lui în urma acestei cercetări putând să ducă până la excluderea acestuia din Poliție. Polițistului i-a fost luată arma și a fost pus la dispoziția inspectoratului până la terminarea cercetărilor. Agentului îi vor fi luate anumite drepturi, salariul acestuia urmând să fie redus până la cel de bază. Agentul lucrează de peste 15 ani în Poliție, scrie Aradon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel