Arad: Foc de avertisment tras de poliţişti pentru a opri doi braconieri

Poliţiştii arădeni au fost nevoiţi să tragă un foc de avertisment pentru a opri doi braconieri care, în încercarea de a fugi de la faţa locului, au intrat cu maşina într-un copac.

Poliţiştii arădeni de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat o acţiune pentru combaterea braconajului, iar pe un fond de vânătoare Mădrigeşti a fost depistat un autoturism al cărui şofer a demarat în trombă la vederea echipajului.

"Un poliţist a somat legal conducătorul auto să oprească, efectuând un foc de avertisment în plan vertical, moment în care autoturismul a intrat în coliziune cu un copac. Au fost identificaţi ocupanţii autoturismului, fiind vorba despre un tânăr de 26 de ani, din localitatea Brazii, şi un alt tânăr de 25 de ani, din Gurahonţ", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

În urma verificării autoturismului, a fost depistată o armă de vânătoare cu alice, deşi niciunul dintre cei doi tineri nu sunt deţinători legali de arme. De asemenea, cei în cauză nu aveau autorizaţie de vânătoare.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar magistraţii Judecătoriei Gurahonţ au dispus arestarea celor doi tineri pentru 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel