Arad: Două maşini urmărite internaţional, descoperite în curtea unui bărbat

Două autoturisme urmărite internaţional de către autorităţile judiciare din Marea Britanie şi Belgia au fost descoperite în curtea arădeanului arestat la domiciliu care avea şi 22.000 de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite în cursul zilei de marţi.

'În urma activităţilor specifice investigative, poliţiştii au depistat, pe raza localităţii Sânpaul, la locuinţa unui bărbat de 34 de ani, un autoturism căutat de autorităţile engleze şi o autoutilitară căutată de autorităţile belgiene. Cele două autovehicule au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor şi a stabilirii situaţiei juridice din statele străine', a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Adina Aconstantinesei.

Marţi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Arad au efectuat un control acasă la acelaşi bărbat, care se afla în arest la domiciliu pentru contrabandă cu ţigări, descoperind 21.962 de pachete netimbrate cu ţigarete, care ar proveni tot din contrabandă.

'În urma verificărilor efectuate la imobilul în cauză şi în curtea acestuia, poliţiştii au descoperit ţigările într-o autoutilitară de culoare neagră, în alte două autoutilitare neînmatriculate, într-o anexă a unei hale, precum şi într-un tomberon aflat în curte', preciza un comunicat de presă remis de IPJ Arad. Întreaga cantitate de ţigarete, care are o valoare de piaţă de peste 300.000 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un nou dosar de cercetare penală pentru contrabandă, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel