Urmărește emisiunea live


Arad-Antalya, curse charter săptămânale

avion
avion

După doi ani în care au aterizat avioane pe aeroportul din Arad doar ocazional, cetățenii din Arad au curse charter săptămânale spre Antalya. 

”Până la mijlocul lunii septembrie, Aradul va fi legat de Antalya prin două curse care vor zbura săptămânal, în regim charter. Zborurile, care sunt operate de două importante agenţii de turism româneşti, în parteneriat cu turoperatori din Turcia, sunt programate în fiecare zi de marţi şi în fiecare zi de vineri”, a declarat pentru Dan Bălăcel, directorul Aeroportului Arad, potrivit Agerpres. 

În avionul Boeing 737 care a operat primul zbor Arad-Antalya s-au îmbarcat 86 de pasageri, turişti arădeni, care se vor întoarce acasă peste o săptămână, transportul dus-întors fiind inclus în pachetul oferit de turoperatori.

Membrii primului grup de turişti care a zburat marţi de la Arad spre Antalya s-au arătat foarte încântaţi de oferta agenţiilor de turism, susţinând că este mult mai comod să zbori de acasă, din Arad şi să te întorci tot acasă, nu pe aeroporturi din alte judeţe.

[citeste si]

Următoarea cursă aeriană spre Antalya va decola vineri, fiind operată de o altă companie turistică.

”Nu a fost deloc uşor să aducem la Arad aceste două curse, după ce vreme de circa doi ani, eforturile noastre au fost lipsite de succes. Apreciez cele două curse charter care vor opera săptămânal pe aeroportul din Arad ca un prim pas pentru atragerea de alţi operatori aerieni. Sper ca până în toamna anului viitor sau cel târziu în primăvara anului viitor să finalizăm discuţiile cu câteva companii aviatice care ar dori să opereze aici”, a adăugat Dan Bălăcel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel