Arad: Patru cetăţeni români daţi în urmărire naţională sau europeană, depistaţi la frontiera româno-ungară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat patru bărbaţi, toţi cetăţeni români, pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare sau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, a declarat, luni, agent şef adjunct Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

Potrivit sursei citate, în noaptea de duminică spre luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru intrarea în ţară cetăţeanul român Mihail - Ionuţ S., în vârstă de 32 de ani, din judeţul Dâmboviţa.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea de 4 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Tot în noaptea de duminică spre luni, la PTF Nădlac - Nagylak, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Daniel Gigi B., în vârstă de 53 de ani, din judeţul Constanţa, cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră constatând că pe numele bărbatului era emis un mandat de executarea a unei pedepse privative de libertate pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei.

'Alţi doi cetăţeni români care erau daţi în urmărire pentru executarea unor pedepse cu închisoarea au fost depistaţi la finalul săptămânii trecute, au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Nădlac II - Csanadpalota. Cei doi, Mihăiţă R., în vârstă de 27 de ani, din judeţul Dâmboviţa şi Florin D., în vârstă de 51 de ani, domiciliat în judeţul Argeş, aveau de executat pedepse cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei, respectiv pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei în Spania', a adăugat purtătorul de cuvânt al STPF Arad.

Toţi cei patru bărbaţi au fost predaţi unor echipe operative din cadrul IPJ Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel