Arabia Saudită, undă verde la vize pentru două tipuri de evenimente

Arabia Saudită deschide porțile pentru două tipuri de evenimente. 

Arabia Saudită va facilita obţinerea de vize pentru cetăţenii străini care vor veni în regat pentru a asista la evenimente culturale şi sportive, au anunţat marţi oficiali saudiţi, aceasta fiind o premieră pentru regatul saudit care nu acordă vize turistice, relatează AFP.

Arabia Saudită îşi va deschide frontierele pentru amatorii de sport, muzică şi cultură, pentru prima dată, cu lansarea unei noi proceduri de obţinere a vizei on-line destinată să primească turiştii străini, a anunţat Departamentul saudit pentru sport.

Se va aplica din ultima plună a anului 2018

Această procedură va fi aplicată începând cu luna decembrie în cazul persoanelor care călătoresc în Arabia Saudită pentru a asista la o cursă automobilistică de Formula E, care va avea loc lângă Riad, a precizat departamentul.

Regatul saudit, cu o populaţie de 32,5 milioane de locuitori, a făcut din turism una dintre pietrele de temelie ale programului major de reforme vizând reducerea dependenţei sale de petrol.

Arabia saudită a anunţat lansarea unui proiect de transformare a aproximativ cincizeci de insule din Marea Roşie în staţiuni balneare de lux. Totodată, situl arheologic din Al Ula, înscris în Patrimoniului Mondial al UNESCO, urmează să aibă un muzeu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel