Arabia Saudită. O româncă cere cu disperare ajutorul

Arabia Saudită. O româncă cere cu disperare ajutorul
Arabia Saudită. O româncă cere cu disperare ajutorul

Povestea de viață a Adrianei depășește orice imaginație. Românca cere cu disperare ajutorul pentru a-și recupera copilul de la soțul arab.

La vârsta de 35 de ani, Adriana îl cunoaște pe Mohammed, cel ce avea să îi devină soț. El era arab și avea 21 de ani. S-au cunoscut în România, apoi el a plecat în Arabia Saudită și au continuat să vorbească online timp de un an. După această perioadă, în 2003, s-au căsătorit.

Mohammed a plecat înapoi, pentru că viza expira și nu s-au mai văzut pâna în februarie 2005, când ea a primit ea viza de intrare în Arabia. La început totul a decurs bine în relația lor. A rămas însărcinată acolo și a stat 3 luni. Pe parcurs, a realizat că familia lui nu va accepta niciodată că s-a căsătorit fără să țină cont de tradiția islamică și pe ea nu o va recunoaște niciodată de soție. Fiica lor, Hanna, s-a născut în Arabia Saudită și are dublă cetățenie, română și arabă.

Relația ei cu Mohammed s-a schimbat prin 2012. El a devenit foarte agresiv. "La Riad, femeilor nu li se permite să iasă neînsoțite din casă. Ele își așteaptă fratele, tatăl, soțul să le scoată afară, sunt exact ca niște animale de companie", a povestit Adriana.

Continuarea pe stiridiaspora.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel