Arșinel și fiica lui Beligan, cuvinte dure: Nu bag în seamă gunoiul

În ciuda vârstei pe care o are, Radu Beligan încă mai joacă pe scenă în diferite piese de teatru, iar sălile sunt pline de oameni care vin să-l vadă pe maestru.

Au existat și unele voci care au spus că marele actor nu mai are ce să caute pe scenă. Fiica lui Radu Beligan a ales să ignore criticile venite din partea unora.

VEZI ȘI: Radu Beligan, în presa internațională. Ce au scris jurnaliștii

"Ar însemna să bag în seamă gunoaiele şi eu nu bag în seamă niciun gunoi... Pentru mine e o cantitate neglijabilă. Dacă îmi exprim orice părere, înseamnă că acel individ există pentru mine, dar pentru mine omul acela nu există, e nimic!", a declarat Lamia Beligan pentru Ziarul Ring.

Și Alexandru Arșinel a spus că Radu Beligan nu merită un astfel de tratament din partea românilor.

"Este o ruşine! Când ai o asemenea personalitate trebuie să-i accepţi orice neajuns cauzat de vârstă, dar în acelaşi timp să-i apreciezi longevitatea şi curajul pe care l-a avut şi îl are de a juca. Dacă respectivul critic are ceva împotriva vârstei lui, să dea Dumnezeu să nu ajungă la vârsta maestrului Beligan! În loc să-i încurajăm longevitatea, să ne mândrim că avem asemenea artist-fenomen, îl lovim. Nu există o vârstă la care actorul să se retragă. Un actor nu are vârstă câtă vreme nu devine ridicol pe scenă. Iar pentru asta, artiştii au, în general, bunul-simţ să nu ajungă în situaţia respectiv", a zis Alexandru Arșinel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel