Șapte oameni, de urgență la spital, din cauza unui cal

Şapte persoane care se aflau într-o staţie de autobuz din municipiul Sighetu Marmaţiei au fost rănite, miercuri, de un cal care a ieşit în fugă prin gangul unui bloc din apropierea locului unde aşteptau călătorii. 

Persoanele rănite au fost preluate de echipajele de la Ambulanţă şi SMURD şi au fost transportate pentru îngrijiri medicale la spitalul orăşenesc, relatează Agerpres.

Potrivit unor surse medicale din cadrul Spitalului Orăşenesc Sighetu Marmaţiei, toate persoanele accidentate sunt stabile, iar unul dintre accidentaţi cu multiple traumatisme a fost trimis spre Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Agentul şef din cadrul Poliţiei Rutiere Sighetu Marmaţiei Simion Crăciun a declarat că animalul care a produs accidentul a fost lăsat nesupravegheat de proprietar şi a fugit prin gangul unui bloc situat în vecinătatea staţiei de autobuz.

'Calul a lovit şapte persoane care se aflau în acel moment pe trotuar, în staţia de autobuz. A fost identificat proprietarul animalului şi urmează a se efectua cercetări asupra cauzei producerii accidentului şi luarea măsurilor conform legilor în vigoare', a spus Simion Crăciun.

Potrivit medicului specialist din cadrul UPU de la Spitalul Orăşenesc Sighetu Marmaţiei, dr. Gelu Moiş, una dintre cele şapte persoane internate în urma accidentului a fost mutată pentru îngrijiri medicale în SJU Baia Mare. 'Majoritatea persoanelor accidentate în urma impactului cu un cal au plăgi şi traumatisme, iar una dintre persoanele cel mai grav accidentate a fost trimisă pentru îngrijiri de specialitate la SJU Baia Mare. Toate persoanele internate sunt stabile medical', a spus Gelu Moiş.

Proprietarul animalului va fi cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel