Aproape un kilogram de cocaină, descoperit de polițiștii de frontieră la PTF Giurgiu - FOTO

Foto: Poliția de Frontieră
Foto: Poliția de Frontieră

A fost descoperit aproape un kilogram de cocaină de către Poliția de Frontieră.

La data de 01.02.2024, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au depistat un cetăţean român care se deplasa cu un autoturism, în care a fost găsit aproape un kilogram de cocaină (850 g).

Foto: Poliția de Frontieră

Acesta s-a prezentat, în jurul orei 14.00, pe sensul de intrare în ţară dinspre Bulgaria, iar ca urmare a verificărilor suplimentare efectuate de către poliţiştii de frontieră în linia a II-a de control, sub bancheta din spate a autovehiculului, a fost descoperită o pungă din plastic în care se aflau patru pachete de formă dreptunghiulară, sigilate cu bandă adezivă, conţinând cocaină.

Peste 850 grame de cocaină

În cauză au fost sesizaţi procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală care au reținut faptul că cele peste 850 grame de cocaină (drog de mare risc), au fost introduse de inculpat pe teritoriul României, ascunse în autoturism, fiind destinate comercializării.

Foto: Poliția de Frontieră

Faţă de această situaţie, procurorii DIICOT au dispus reținerea pe o durată de 24 de ore a inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile, conform comunicatului transmis de Poliția de Frontieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel