Aproape 7.000 de pachete de ţigări de contrabandă, găsite într-o maşină abandonată

FOTO ARHIVĂ
FOTO ARHIVĂ

Aproximativ 7.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, a căror valoare depăşeşte 66.000 lei, au fost găsite de poliţiştii de frontieră din Botoşani, într-un autoturism abandonat pe un drum forestier.

Captura a fost făcută în urma unei acţiuni desfăşurate în noaptea de luni spre marţi de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti şi Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

"Colegii noştri au identificat pe un drum forestier, pe direcţia localităţii de frontieră Băbiceni, judeţul Botoşani, un autoturism abandonat, în care au putut fi observate mai multe colete cu ţigări. Imediat, s-au luat măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei, iar autoturismul a fost transportat la sediul instituţiei, unde, în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 6.970 pachete cu ţigări, de provenienţă duty-free", purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Minodora Răcnea.

Țigările au fost confiscate, iar autoturismul indisponibilizat

Potrivit sursei citate, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 66.800 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 19.000 a fost indisponibilizat.

În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, ancheta derulându-se sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel