APOCALIPSA în fotbal. Un antrenor a răbufnit: NU pot să le SUPORT, cu râsetele lor înregistrate!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Antrenorul echipei engleze de fotbal Watford, Nigel Pearson, a comparat inovaţia posturilor de televiziune, care folosesc zgomotele suporterilor ca fond sonor în momentul difuzării meciurilor de fotbal disputate pe stadioane goale, cu un 'sitcom american'.

'Noi nu suntem prea favorabili... Nu ştiu dacă vă plac sitcom-urile americane, eu nu pot să le suport, cu râsetele lor înregistrate. Noi nu avem deci intenţia şi ideea de a crea un mediu în care există o falsă ambianţă', a declarat Nigel Pearson, ai cărui fotbaliști vor juca sâmbătă împotriva echipei Leicester City, potrivit cotidianului standard.co.uk.

'Ceea ce trebuie să facem noi este să gestionăm situaţia. Stadionul nostru va fi acelaşi ca şi alte stadioane, fără suporteri. Însă ceea cei trebuie să încercăm noi în această perioadă, în care nu este posibil să avem spectatori, este să ne menţinem în prima ligă. Sperăm că jucătorii noştri vor fi capabili să uite toată această parte emoţională şi vor şti să gestioneze un mediu steril', a adăugat antrenorul lui Watford, echipă aflată pe locul 17, ultimul neretrogradabil.

Meciurile din Premier League s-au reluat săptămâna aceasta, fără spectatori în tribune, ca urmare a restricţiilor extrem de severe impuse din cauza pandemiei de coronavirus. La partida dintre Manchester City şi Arsenal Londra, scor final 3-0, disputată miercuri, nu a existat doar un fond sonor adăugat de postul de televiziune, ci s-au putut vedea chiar reacţii de bucurie ale suporterilor, transmise în direct pe ecranele de la marginea terenului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel