Peste 600 de apeluri înregistrate la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov. Alis Grasu, declarații

În noaptea de Revelion s-au înregistrat peste 600 de apeluri la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov.

În seara de Revelion, mai bine de 600 de persoane au apleat la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), potrivit Agerpres.

"La cumpăna dintre ani, în seara de 31 decembrie de la ora 19,00 până astăzi de dimineaţă, 1 ianuarie, la ora 7,00, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au apelat 612 persoane. Dintre acestea 463 de persoane au prezentat urgenţe de cod roşu şi cod galben. 88 de persoane se aflau în loc public când li s-a făcut rău. Au fost cinci accidente auto, trei doamne duse la spital să nască, opt accidente minore prin manipulare incorectă a petardelor, a artificiilor şi au fost 13 traumatisme minore prin agresiune", a spus Alis Grasu.

De asemenea, aceasta a mai precizat că urgențele de cod roșu sunt amenințătoare, iar în cazul celor de cod galben, viața nu este în pericol imediat, însă situația se poate agrava dacă nu se intervine.

Serara de Revelion 2018 nu diferă cu mult de cea de anul trecut

Potrivit declarațiilor făcute de managerul Ambulanței București-Ilfov, Alis Grasu a declarat pentru Realitatea TV că Revelionul de anul acesta nu diferă cu mult față de cel de anul trecut. Anul acesta s-au înregistrat 612 apeluri la numărul unic de urgență 112, 463 dintre urgențe fiind de cod roșu și galben.

"A fost o noapte grea, ca de obicei, la Unitățile de primiri urgențe. Un număr de 612 persoane au avut nevoie de ambulanță, 463 au prezentat urgențe de cod rosu și galben. Dintre acestea, 88 de persoane se aflau în locații publice, dar au fost și 5 accidente auto, iar 3 doamne au apelat la 112 pentru naștere", a declarat Alis Grasu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel