Apel umanitar: Mina-Alexandru Ionescu are nevoie de ajutorul tuturor

Drama prin care trec părinții Rodica Șerban și Claudiu Ionescu este impresionantă. Fiul lor, în vârstă de numai un an și trei luni, suferă de o formă de cancer rar, care nu poate fi tratat în România. Micuțul copil are o șansă de tratament la clinicile din străinătate, dacă cei care conștientizează drama au posibilitatea să-i ofere o șansă la viață.

După o sarcină cu probleme, Rodica Șerban a dat naștere, în 2010, unuia dintre cei mai frumoși și mai cuminți bebeluși, Mina-Alexandru Ionescu.

La sfârșitul lui decembrie 2011, la un control de rutină, s-a descoperit că Mina avea cancer. Micuțul băiețel a fost operat la spitalul Grigore Alexandrescu în 27 decembrie 2011, unde i-a fost scoasă tumora cu rinichi cu tot, o parte din ureter și 2 ganglioni,  iar din ianuarie 2012 urmează chimioterapia la spitalul Budimex.

Drama s-a adâncit când rezultatele biopsiei au concluzionat că Mina suferă de o formă rară de cancer, al cărui tratament nu se poate realiza în România.

Analizele au arătat că este vorba de un sarcom renal cu celule clare, care necesită un tratament  chimioterapeutic dur și alternat cu ședințe de radioterapie, de preferat în clinici specializate și dotate pe oncopediatrie din Austria sau Franța.

Diagnosticul bolii certifică faptul că fiecare zi pierdută în administrarea tratamentului înseamnă mai puține șanse de supraviețuire pentru Mina-Alexandru, ai cărui părinți nu sunt în măsură să susțină financiar tratamentul, fiind bugetari.

Deorecece Rodica Șerban și Claudiu Ionescu nu-și pierd speranțele, ei au deschis un cont pentru Mina, în care se pot face donații:

Ron - RO04MILB0000000002948361

Eur -  RO84MILB0000000002948376 SWIFT: MILBROBU BANCA MILLENNIUM SUCURSALA DRISTOR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel