Apel sfâșietor către Gigi Becali. "Aceste lucruri m-au distrus"-exclusiv

A lucrat 29 de ani de în învățământ, iar acum bolile au țintuit-o la pat. Este drama unei mame din Sibiu, Dinu Henriette, care luptă să supraviețuiască.

Cancer la sân, sindrom Cushing, obezitate morbidă, diabet și cancer tiroidian. Sunt doar câteva dintre bolile care au îngenunchiat-o pe educatoarea din Sibiu. Femeia este la capătul puterilor, iar durerea sa cea mai mare este că nu va mai avea cine să-i crească băiatul de 16 ani. Henriette Irene luptă pentru viaţa sa şi are nevoie de orice fel de ajutor: bani sau bonuri de masă pentru a-şi putea cumpăra alimente, întrucât numeroasele boli de care suferă impun un regim alimentar foarte strict, bazat îndeosebi pe fructe, legume şi brânzeturi slabe, dar și de un tratament lunar ce costă peste 2.500 lei. Nu mai are nicio soluție și speră ca povestea ei să ajungă la urechile lui Gigi Becali. Dinu Henriette a povestit în exclusivitate pentru DC News despre drama prin care trece.

(w670)

"Am lucrat ca educatoare 29 de ani. Am predat limba germană. Soțul m-a părăsit din cauza bolilor mele. Nu a putut să lupte alături de mine. Având în vedere starea mea de sănătate, nu mă mai pot deplasa. Abia mă descurc prin casă. Suntem la un grad de sărăcie ieșit din comun. Pensia mea este echivalentul facturii la gaze, după 29 de ani în învățământ", ne-a spus femeia.

"Cel mai greu moment a fost când a trebuit să mă împart în trei. Mama mea, când a aflat că am cancer, a căzut și și-a fracturat coloana. Între timp, ea s-a stins din viață. De asemenea, a trebuit să am grijă și de băiatul meu care are o gravă problemă de sănătate ce îi pune viața în pericol. Ce este cel mai grav acum este că trebuie să mă operez din nou de cancer. Am și diabet, și sufăr și de sindromul Cushing. Fiul meu, în vârstă de 16 ani, este depășit și de bolile mele, dar și de boala lui. Suntem într-o situație de nedescris", a adăugat educatoarea.

(w670)

Bolile și lipsa banilor au pus-o la pământ, dar ea a încercat să lupte în ciuda tuturor greutăților.

"Nu mai pot. Sunt momente când nu mă mai pot da jos din pat. Bolile și neajunsurile financiare m-au distrus. Am încercat să lupt pentru copiii mei. Mai am și o fetiță care și ea are probleme de sănătate. Ea stă la tătal ei. Fiul meu are nevoie și de ajutorul unei psiholog pentru a putea lupta cu boala", ne-a mai spus femeia.

(w670)

"În momentul când ai cancer, toată lumea fuge de tine. Nimeni nu vrea să te asculte. M-am întrebat deseori de ce mi s-au întâmplat mie toate aceste lucruri rele. Am considerat că Dumnezeu m-a ales în sensul că pot să duc. Alții nu știu dacă ar fi putut duce ce-am avut eu pe umeri. Cred că m-a ales pentru ca într-o zi să pot spune: Doamne, ce mare ești! Întotdeauna am simțit prezența Lui chiar în cel mai mare necaz. Știți ce este culmea? Am primit ajutor de la oameni pe care nu i-am cunoscut personal. Dau exemplu aici pe Roșu Georgeta. Este unul dintre îngerii mei", a adăugat educatoarea.

Apel către Gigi Becali

A lansat și un apel către Gigi Becali: "Fac un apel către oamenii de bine din România care înțeleg nu doar cum este să te lupți cu boala, ci către oamenii care știu ce înseamnă să-ți vezi copilul bolnav, într-o situație disperată, în pericol de a-și pierde viața. Dacă nu cer prea mult, aș vrea ca un om ca Gigi Becali să înțeleagă probleme noastre și să ne ajute. Am văzut că face multe minuni. Știu că sunt și alți oameni cu probleme. De asemenea, aș vrea să se dezvolte un proiect pentru mamele aflate în dificultate maximă pentru ca ele să nu își părăsească copiii. (...) De sărbători am avut frigiderul gol. Sunt zile când nu avem ce mânca".

"Am multe idei, multe proiecte pentru mamele care au dificultăți. Nu trebuie să fiu marginalizată și aruncată la gunoi. Un tânăr cred că ar putea să vină la mine să-i împărtășesc din ideile mele. Sigur ar ieși lucruri minunate", ne-a mai spus Dinu Henriette.

Cei care doresc să o ajute pe Henriette (telefon: 0757 882 595) să supravieţuiască pot dona orice sumă în contul deschis la Banca Comercială Română:

Dinu Henriette Irene

RO44RNCB0227080408390002

Vă rugăm să dați share pentru ca oamenii să afle de drama educatoarei și să o poată ajuta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel