Apel emoționant al familiilor îndoliate după tragedia de la Colectiv

Familiile îndoliate ale mai multor victime de la clubul Colectiv au transmis un apel emoționant către reprezentanții instituțiilor publice, mass-media, societății civile, precum și către persoane particulare.

Familia lui Claudiu Petre, unul dintre eroii de la Colectiv care și-a pierdut viața încercând să salveze cât mai mulți dintre prietenii din flăcări, a făcut un apel la decență și discreție în memoria acestuia.

"Familia lui Claudiu Petre, victimă a tragediei din clubul Colectiv, face un apel la decență și discreție, cerându-le reprezentanților instituțiilor publice, mass-media, societății civile și persoanelor particulare să respecte dreptul la intimitate al familiei îndoliate. Familia cere presei să se abțină de la a filma, transmite, prelua și afișa imagini de la priveghi și de la ceremoniile funerare, ca o dovadă de respect pentru memoria lui Claudiu, erou național, precum și pentru durerea familiei", se arată într-un comunicat de presă transmis de familie, potrivit Agerpres.

O solicitare identică a făcut și familia lui Mihai Alexandru, precuma și a Cătălinei Ioniță, de asemenea victime ale tragediei din clubul Colectiv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel