Apel disperat după furtul icoanei lui Arsenie Boca care plânge cu mir: Să o aduceți înapoi, că va fi vai și amar de voi

Jale mare în familia unor oameni obişnuiţi din Semlac, judeţul Arad, posesori ai unui tablou al părintelui Arsenie Boca care ar fi plâns cu lacrimi de mir, după ce imaginea miraculoasă a fost furată. "Vă rog să o aduceți înapoi, că va fi vai și amar de voi", este apelul către hoți al proprietarei icoanei.



O familie din localitatea arădeană Semlac au cumpărat în urmă cu o lună după o vizită la mormântul părintelui Arsenie Boca o fotografie cu "sfântul Ardealului".

La scurt timp după ce au adus-o acasă, icoana ar fi început să lăcrimeze mir. Oamenii nu au știut exact ce se întâmplă, așa că s-au întors cu icoana la mănăstire. Călugării de acolo le-ar fi spus că este vorba de un miracol și i-au sfătuit să primească în locuința lor, oameni care au nevoie de jutor. Vestea s-a răspândit repede, iar de atunci casa lor a devenit loc de pelerinaj, până vineri dimineață, când vestea dispariției icoanei i-a devastat pe toți.

Polițiștii se gândesc că hoțul a intrat cu chei potrivite, pentru că ușa nu era forțată.

Arsenie Boca, afacere pentru edituri. Mulți oameni sunt înșelați

"Eu cred, eu sunt ingineră , cadru universitar, dar am crezut și nu o dată am fost, de mai multe ori, am plâns când am auzit", a declarat o femeie pentru stirileprotv.ro în lacrimi la auzul veștii.

Proprietara icoanei face un apel la hoți: "Vă rog cei care ați luat-o să o aduceți înapoi, că nu plânge la voi, menirea ei a fost să fie în casa asta. Vă rog să o aduceți înapoi, că va fi vai și amar de voi".

Pe de altă parte, oamenii care au apucat să vadă icoana spun că ar fi observat o tristețe pe chipul părintelui în ultimele zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel