EXCLUSIV  Apel către ministrul Vela: Faceți-o înaintea moțiunii de cenzură de luni, 31 august 2020!

Senatorul Marius Marinescu face un apel de urgență către Guvernul Orban și ministrul de Interne, Marcel Vela, înaintea moțiunii de cenzură de luni, 31 august 2020.

'Înființarea Poliției Animalelor este în pericol! FPAM cere ajutorul presei iubitoare de animale să intervină pe lângă premierul Ludovic Orban pentru a adopta Ordonanța Vela, în regim de urgență, în acest weekend, înainte de votul moțiunii de cenzură de luni.' a spus Marinescu.

'Domnul ministru Marcel Vela, la întâlnirea pe care a avut-o cu iubitorii de animale, a promis că va adopta OUG privind înființarea Poliției Animalelor până la data de 1 septembrie' a zis Marinescu.

'În anul 2011, FPAM a încheiat un protocol cu USL în acest sens pentru înființarea Poliției Animalelor în cadrul MAI. Însă a fost dusă în derizoriu, fiind creată în cadrul Autorității Național Veterinare. Neavând nicio eficiență, s-a desființat după un an. FPAM a cerut și Guvernului Dăncilă înființarea Poliției Animalelor. Eu am fost de nenumărate ori la Guvern și i-am predat domnului Toni Greblă, secretar general al Guvernului în acea vreme, propunerea de act normativ, dar fără niciun efect.' a adăugat Marinescu.

'Federația pentru Protecția Animalelor și Mediului (FPAM) invită mass-media mâine, 28 august, ora 10, în Parcul Herăstrău, la statuia lui Charles de Gaulle, pentru o conferință extraordinară, cu informații de breaking news și discuții pe temele prezentate mai sus. Cerem oamenilor politici să nu transforme suferința animalelor în vehicul electoral.' a spus Marinescu.

'Solicităm ministrului Marcel Vela de a avea o nouă întâlnire cu iubitorii de animale pentru a prelua amendamentele la Ordonanța Vela  cu scopul de a înființa o Poliție a animalelor completă și eficientă.  De asemenea, facem apel la Marcel Ciolacu, președintele PSD, să amâne moțiunea de cenzură până când va fi adoptată Ordonanța de înființare a Poliției Animalelor. Neamânarea moțiunii și lipsa ințelegerii acestui fapt din partea PSD va fi privită ca un gest de agresiune față de iubitorii de animale și de prietenii lor, necuvântătoarele.' a concluzionat Marius Marinescu, pentru DC News.

VEZI ȘI ORDONANȚA VELA. ”Până la 1 septembrie se va întâmpla!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel