EXCLUSIV  Apecte bune de la Jupiter și Venus! Previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță, Săgetător, Vărsător

Foto Pexels
Foto Pexels

Ne dezlipim de efectele Eclipsei/Lunii Pline de luni. De altfel, Luna tranzitează semnul Săgetătorului și primește aspecte bune de la Jupiter și Venus. Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Ziua aceasta va fi mai bună ca precedenta. Dar cum Marte, guvernatorul tău, se apropie de Neptun, ai face bine să nu iei decizii. 

Taur

Intențiile partenerului îți sunt destul de neclare, dar nici nu vei face nimic pentru a te liniști. Oarecum, și tu ești destul de confuz. 

Gemeni

Orice sforțare suplimentară de la locul de muncă nu îți va aduce nimic bun, ci din contră. Riști să fii dezamăgit. 

Rac

Munca te poate ajuta să treci peste orice neplăcere. Așa că fă bine și ține-te ocupat. Superiorii chiar te vor aprecia. 

Leu

După eclipsa de luni, îți mai reviii. Îți vei da seama că ai nevoie de prospețime, ori în viața personală, ori în cea profesională. 

Fecioară

Preocupările familiei îți vor ocupa toată ziua. Dar nu este cazul să te panichezi din cauza faptului că nu ai control absolut. 

Balanță

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi pentru că s-ar putea să ai suprize neplăcute. Poți ajunge la un numitor comun cu partenerul. 

Scorpion

După eclipsa de luni, este posibil să fie nevoie să îți mai revii, ori din punct de vedere fizic, ori din punct de vedere emoțional. 

Săgetător

Luna îți va tranzita semnul, deci vei fi super vigilent. De altfel, excesul tău de zel va fi destul de contagios. 

Capricorn

Nu vei avea destulă energie pentru a te ocupa de toate proiectele de pe lista ta. Va fi nevoie să renunți la câteva dintre ele. 

Vărsător

Astăzi vei fi ori super vorbăreț, ori super tăcut. Următoarele zile vor fi destul de riscante din punct de vedere financiar. 

Pești

Astrele îți recomandă să fii atent la stări, percepții, senzații. Sigur vei primi destule revelații care îți vor fi folositoare în viitorul apropiat. 

 

 

„Jupiter, planeta care se ocupă cu oportunitățile, a intrat în Berbec, primul semn al zodiacului, unde va sta până pe 28 octombrie. Deci începe un nou ciclu jupiterian. Lui Jupiter în Berbec îi plac încrederea, îndrăzneala, curajul, independența, viteza. Câteodată și alinturile sau furia. Și nu așa simplu, ci într-un mod amplificat. Este precum primul scâncet al unui bebeluș. Pune lumea în mișcare. Dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva nou/bun în viața ta, apoi să știi că va fi DOAR vina ta”, a transmis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel