Apartamentul parizian al lui Karl Lagerfeld, vândut la licitație pentru 10 milioane de euro

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Unul dintre cele mai emblematice apartamente din Paris, deținut de legendarul creator de modă Karl Lagerfeld, a fost vândut la licitație pentru impresionanta sumă de 10 milioane de euro (11,1 milioane de euro, taxele incluse), conform anunțului făcut de biroul notarial responsabil cu vânzarea.

Cu o suprafață de 260 de metri pătrați, acest apartament impresionant și luxos dispunea de trei camere și un dressing generos de 50 de metri pătrați, fiind un adevărat simbol al rafinamentului și eleganței în lumea modei și a designului.

Apartamentul, situat într-o clădire din secolul al XVII-lea pe Quai Voltaire, cu o priveliște pitorească asupra râului Sena și a celebrului Muzeu Luvru, a fost complet refăcut și transformat de către Lagerfeld într-un spațiu futurist, cu elemente de design inovatoare, precum podelele din beton și panourile din sticlă sablată.

Un punct de atracție major al acestei proprietăți extraordinare este camera principală, cu o suprafață de 120 de metri pătrați, care impresionează prin rafturile sale de bibliotecă retroiluminate și prin eleganța sa atemporală. Zona de dormit oferă o priveliște plăcută către curte și include un dormitor spațios, delimitat de pereți detașabili, alături de un dressing generos de peste 50 de metri pătrați.

Această vânzare spectaculoasă vine după mai multe licitații ale proprietăților aparținând maestrului modei în anii 2021 și 2022. Karl Lagerfeld, ale cărui creații și defilări pentru casele de modă Chanel, Fendi și brandul său propriu au redefinit standardele în industria modei, a locuit în acest apartament timp de aproximativ zece ani până la trecerea sa în neființă în februarie 2019.

Identitatea și naționalitatea cumpărătorului nu au fost dezvăluite, conform firmei Althemis, responsabilă cu gestionarea vânzării, iar accesul la licitație a fost condiționat de un depozit de 1,06 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel