Apărătorii violatorilor din Vaslui, atac fără precedent

FOTO: A1.ro
FOTO: A1.ro

Cei șapte violatori din Văleni au semnat miercuri registrul care consemnează prezența persoanelor supravegheate sub control judiciar, la Poliție.

Cei șapte tineri nu au făcut nicio declarație, dar au fost zâmbitori și disprețuitori la adresa ziariștilor prezenți. Câțiva localnici s-au strâns la un magazin aflat în preajma Postului de Poliție Văleni pentru a-i susține pe cei șapte tineri, oamenii aruncând cu PET-uri spre grupul de jurnaliști.

"Voi, presa și televiziunile, ne-ați făcut satul de râs. Eu știu bine ce s-a întâmplat, am auzit ce s-a întâmplat și vă spun că fata nu este ușă de biserică. (...) Lăsați justiția să-și facă treaba. Dacă judecătorii au decis eliberarea băieților, au avut motivele lor. Dreptatea o face justiția, nu presa", susține unul dintre localnici.

Un alt bărbat a condamnat faptele violatorilor, dar a afirmat că astfel de tragedii au loc pentru că tinerii sunt lăsați de izbeliște și nu sunt susținuți să lucreze.

"De fapt, aici e vina politicienilor. Ar trebui să se aplece mai mult asupra tinerilor, să le creeze locuri de muncă. Zona noastră este așa cum este din cauza celor care ne conduc. (...) Nu spun că cei șapte au o scuză pentru ce au făcut, nu zic că cei care nu lucrează trebuie să comită violuri, dar trebuie făcut și ceva pentru tineri", a spus săteanul din Văleni conform Agerpres.

VEZI ȘI: Mihai Untaru: Violul din Vaslui, al doilea caz Elodia. Băsescu avea raportul pe masă. De ce a tăcut?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel