EXCLUSIV  Apar primii martiri ai progresismului în România după renumărarea voturilor de la Sectorul 1

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat situaţia de la Sectorul 1 unde, potrivit unor informaţii, Daniel Tudorache ar avea, după ce poliţia a renumărat buletinele, cu 1.000 de voturi mai mult decât Clotilde Armand.  

Val Vâlcu a subliniat faptul că dacă renumărarea voturilor de la Sectorul 1 se va încheia cu cercetări penale, iar cei care - din greşeală sau cu rea intenţie - au numărat greşit voturile pentru funcţia de primar al Sectorului 1 vor ajunge la închisoare, aceştia vor fi primii martiri pentru idealurile progresismului în România. 

"Orice s-ar decide, că-şi dă sau nu demisia Clotilde Armand – aici ar trebui să aibă onoare – n-o să şi-o dea, că rămâne în funcţie pentru că nu avem lege pentru a rezolva o astfel de situaţie, dacă se constată fraudă sau neglijenţă la cei care au numărat, ambele fapte sunt penale.

Oamenii care au numărat se pot duce în închisoare pentru Clotilde Armand. Martirajul pentru progresism e în fişa postului. Apar primii martiri ai progresismului şi e normal să se sacrifice pentru un ideal de natură progresistă", a declarat Val Vâlcu în cadrul emisiunii de miercuri cu Bogdan Chirieac, al cărei invitat a fost preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Ce a declarat Daniel Tudorache

Daniel Tudorache a explicat, miercuri, în exclusivitate pentru DCNews, că așteaptă comunicatul oficial cu privire la renumărarea voturilor la Sectorul 1.  Potrivit unor surse judiciare, renumărarea voturilor s-ar fi încheiat la Sectorul 1. Din primele informaţii, Daniel Tudorache ar avea cu 1000 de voturi în plus faţă de contracandidata sa, Clotilde Armand. 

„Eu aștept comunicatul oficial!”, a spus Daniel Tudorache, miercuri după-amiază, în exclusivitate pentru DCNews. „Nu stau să ascult fiecare bârfă. După ce o să citesc comunicatul oficial, atunci o să știu ce am de făcut în continuare”, a explicat Daniel Tudorache. „Nu pot să fac acum supoziții”, a subliniat acesta. 

Un comunicat oficial ar urma să fie emis în cursul zilei de joi, 13 mai, sau vineri, 14 mai. Daniel Tudorache, întrebat dacă, în cazul în care vor fi confirmate informațiile pe surse cu privire la renumărarea voturilor, crede că și-ar da demisia Clotilde Armand, a spus că nu știe, „nu comentez eu ce face Armand”. 

VIDEO: 

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel