Apa Nova, cele mai tari glume de pe internet: "Ea a fost prima care v-a zis să nu beți apă!"

După scandalul iscat la Apa Nova, glumele au început să curgă în mediul online. Atât persoane publice, cât și o mulțime de internauții fac haz de necaz.

"În lumina războiului dintre Apa Nova și Ministerul Sănătății, dacă e adevărat că primarul sectorului 6 a aruncat în viceprimarul capitalei cu o sticlă cu apă, se poate spune că a fost vorba de un atac chimic?, a glumit Radu Herjeu pe Facebook.

De asemenea, jurnalistul Val Vâlcu a transmis și el un mesaj în același ton: "Veste proastă pentru Băsescu. Ministrul Sănătății anunță că apa din București este potabilă".

"Dacă mă spăl cu apă de la robinet, se pune că-s influencer pentru Apa Nova?", a scris Silviu Andrei.

Vezi și: Apă Bucureşti. Firea, dispoziţie către Corpul de control

Iar glumele oamenilor tot curg pe rețelele de socializare:

"Pentru sănătatea dumneavoastră, consumaţi zilnic 2 l de apă de la robinet. Va spală de tot", "Şi ei aveau de fapt apă de puţ", "Tot mai bună e o ţuică", au fost câteva dintre glumele apărute în spaţiul online.

"Ea a fost prima care v-a zis să nu beți apă", a scris un internaut, alături de imaginea de mai jos.

APA NOVA FAKE NEWS 

Totul a pornit după ce un mesaj i-a alertat pe bucureșteni:

"Apa Nova a informat că, în urma unui incident (nu a menţionat de ce tip, chimic său biologic) au fost nevoiţi să folosească cea mai mare cantitate de clor permisă de lege şi m-a sfătuit SĂ NU DĂM COPIILOR APA DE LA ROBINET şi să nu gătim cu ea în următoarele 48 de ore! "Avertizarea este valabilă pentru tot Bucureştiul aşa că puteţi să îi informaţi şi pe cei apropiaţi şi pe cei mai puţin apropiaţi."

Vezi și: Gabriela Firea, scrisoare către Iohannis și SRI

Contactați de DCNews, cei de la Apa Nova au subliniat că este "un fake news": "Este un fake news, un mesaj de panică, îngrijorător. Nimeni de la Apa Novă nu avea cum să transmită așa ceva pentru nu este o situație reală. Apa a fost tot timpul potabilă, este monitorizată zilnic. Fake news-ul a plecat de la situația în care în sectorul 6 se simțea un miros mai pregnant de clor." Reprezentanții Apa Nova ne-au mai transmis că întreaga situație s-a creat după ce râurile Argeș și Dâmbovița au venit cu apă mai murdară, din cauza topirii zăpezii și a ploilor.

Vezi și: Clor. Apa Nova, analize apă potabilă București. Avem documentul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel