Apă caldă în București. Au trecut alegerile, a dispărut subiectul. "Este bătaie de joc. Nimeni nu se sesizează"

Odată cu trecerea alegerilor locale pare că subiectul apei calde din Capitală a dispărut complet. Un cititor DCNews a semnalat problemele cu care se confruntă în relația cu "Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB).

"De joi (05.11.2020), în locaţia Ion Mihalache nr.152 nu este apă caldă (este rece) şi nici căldură, iar până la acea dată apa caldă a fost “amorţită", a se înţelege tot funcţionare sub parametri. Căldura 0, doar sufletească probabil. Consider că este bătaie de joc şi nimeni nu văd să se sesizeze. CMTEB livrează sub parametrii apă caldă, de aproximativ 3 luni şi căldură 0, în condiţiile în care pe site-ul CMTEB nu există anunţuri referitoare la lucrări programate, deci nu se lucrează în vederea remedierii acestor disfuncţionalităţi.

Atât eu cât şi mai mulţi vecini am făcut nenumărate sesizări cu privire la acest aspect, dar ignoranţa celor de la CMTEB sfidează realitatea, răspunsurile în scris la sesizări sunt cel mult penibile şi tardive. Nu vreau să cred că această situaţia este provocată intenţionat, dată fiind problema datoriilor CMTEB", a transmis un cititor DCNews pe adresa redacției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel