Anvelopele de iarnă, printre cele mai bine vândute produse în aceste zile

cauciucuri
cauciucuri

La câteva zile de intrarea în vigoare a obligativității folosirii anvelopelor de iarnă, acestea sunt cele mai bine vîndute produse. Rafturile magazinelor de specialitate sunt deja goale. Iar service-urile pline. Ziua. Uneori şi noaptea. Şi nu e singura nemulţumire a oamenilor. Unii, n-au înţeles nici acum prevederile legii. Când şi mai ales din ce motiv ar putea să ia amenzi.

15 sau 20 de minute. În funcţie de cât de îndemânatic e mecanicul. Cam atât durează demontarea cauciucurilor de vară şi montarea celor de iarna. Depinde însă şi de cât de repede ajungi faţă în faţă cu mecanicul. În ultima perioadă sunt cozi peste tot.

În Bucureşti, unii şoferi n-au mai aşteptat dimineaţa. Au mers încă de azi noapte la vulcanizare. Greul a căzut pe mecanici, care au lucrat fără oprire, informeaza Antena 3.

Aproximativ jumătate din piaţa anvelopelor de iarnă este reprezentată de cele second-hand. La acestea este extrem de importantă grosimea profilului şi vechimea, de maximum 5 ani.

Unele magazine de specialitate au reduceri în aceeastă perioadă iar stocul e pe măsură, aşa că nu există riscul epuizării cauciucuilor.

Adică amenda vine doar dacă e gheaţă sau zăpadă pe drum. În caz contrar, nimeni nu vă amendează dacă mergeţi cu anvelope de vară pe întîi noimbrie, la 10 grade Celsius.

Citește și:

PRECIZĂRI: Anvelopele all season trebuie să poarte simbolurile M şi S pentru a fi acceptate de legislaţia valabilă la 1 noiembrie

Câteva ponturi pentru a fi în siguranță pe şosele în timpul sezonului rece

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel