Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Anvelope, schimb la domiciliu. Soluție care te scapă de stat 5 ore la cozi

Anvelope
Anvelope

Avelopele de iarnă sunt absolut necesare în acestă perioadă a anului. Schimbul, însă, înseamnă și cinci ore pierdute la o vulcanizare. Puțin știu că există alternative mult mai confortabile.

Anvelopele de iarnă se pot schimba și fără o jumătate de zi pierdută la o vulcanizare, mai ales în această perioadă în care o nici măcar sistemul de rezervare nu mai funcționează.

Anunțurile s-au înmulțit

Există, însă, companii care s-au gândit la o modalitate de a oferi acest serviciu la domiciliu sau la biroul solicitantului. Anunțurile despre vulcanizările mobile s-au înmulțit în această perioadă pe site-urile de vânzări precum OLX sau Lajumate.ro. 

"V-ați săturat sa stați la cozi, să suportați traficul din București sau să nu aveși timpul necesar pt a ajunge să faceți schimbul de anvelope sezoniere? acum puteți face acest lucru chiar la domiciliul dumneavoastră. 

Înlocuire roți cu anvelope gata montate si echilibrate preț 25 ron/roată", se arată într-unul din anuțuri. 

Pentru cei care au deja roțile și trebuie doar montate pe mașină, există soluții rapide

"Venim oriunde suntem chemați în București. Noi putem asigura doar schimbul de roți. Costă undeva între 17-20 lei pe roată. Nu avem foarte multe comenzi în această perioadă, dar am văzut că sunt oameni la vulcanizări care preferă să stea cinci, șase ore la coadă pentru un schimb de roți", a declarat pentru DC News un prestator de astfel de servicii care își face publicitate pe olx.

Totodată există și companii care au vulcanizări auto mobile și care se bucură de un real succes în această perioadă. "Acum lucrăm doar cu firmele cu care avem contract. Avem o dubă cu toate utilajele necesare. În perioada asta aceasta este foarte aglomerat", a declarat pentru DC News un reprezentant al autoagusta.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel