EXCLUSIV  ANUNȚURILE ZILEI - sumar 24 septembrie 2020

DCNews vă prezintă, în rândurile următoare, cele mai importante informații din prima parte a zilei de joi, 24 septembrie.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat numărul românilor infectați cu noul coronavirus. VEZI AICI: CORONAVIRUS BILANȚ 24 SEPTEMBRIE. Cifrele ZILEI, PUBLICATE. Vă așteptați la acest număr?!

Economistul Adrian Câciu a vorbit, pentru DC News, despre efectele pe care le are asupra românilor noul prag istoric atins de moneda euro. VEZI AICI: Euro, nou maxim istoric. Economistul Câciu a demontat un ZVON și are un sfat pentru toți românii

Judecătorii CCR au dezbătut, pe 24 septembrie, sesizarea Guvernului privind legea care respinge Ordonanţa de urgenţă ce prevede creşterea etapizată a alocaţiilor copiilor. VEZI AICI: Dublarea alocațiilor, subiect controversat. S-A AFLAT cea mai așteptată HOTĂRÂRE de la CCR

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății și președintele Societății Române de Microbiologie, prof. Alexandru Rafila, a observat un detaliu cheie al epidemiei din țara noastră și a tras câteva concluzii pe această bază. VEZI AICI: BILANȚ CORONAVIRUS. Rafila, observație incredibilă: Dacă vă uitați, chiar și zilele coincid!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel