Anunţul referitor la semnarea de către medicii de familie a noilor contracte cadru cu CNAS, o dezinformare

Anunţul apărut pe agenţia Mediafax  care afirma că medicii de familie au renunţat la proteste şi vor semna contractele cadru cu CNAS, citând-o pe Doina Mihăilă, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie, nu este decât o dezinformare.

Contactată de redacţia De Ce News, domana Doina Mihăilă a declarat că medicii de familie nu au renunţat la acţiunile de protest, iar ce s-a relatat în acel comunicat nu este altceva decât o dezinformare, sau o neînţelegere a problemei din partea redactorului.

"Dorim să infirmăm categoric ştirea aparută pe Mediafax. Ne miră foarte tare lipsa de profesionalism cu care a fost tratată aceasta ştire, care ne face astfel un deserviciu imens. În niciun caz nu s-a pus problema semnării contractelor. S-a pus problema să ne manifestăm disponibilitatea de a facilita procesul de contractare după încheierea protestului, în sensul de a depune dosarele fără cererea de contractare sau cu cererea nesemnată, pentru a evita aglomeratia de la casele de asigurări", se arată într-un comunicat de presă semnat deopotrivă de reprezentanţii Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie şi Societăţii Naţionale de Medicina Familiei/Medicină Generală. "Cum oare vă puteţi imagina că se renunţă la un protest care durează de zile întregi fără nicio rezolvare?", se mai arată în cominicatul de presă.

Citeşte şi:

Medicii de familie: Depunerea dosarelor nu presupune acordul implicit de semnare a contractelor

Cum i-au trimis Duţă şi Cseke pe medici în Tanzania. Ce firmă a plătit deplasarea la Arusha

Pacienţii vor fi consultaţi fără plată de către medicii de familie încă o săptămână

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel