Anunțul procurorului general Alex Florența despre plângerea pe numele lui Klaus Iohannis

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Alex Florența, Procurorul General al României, a vorbit despre plângerea penală a partidului AUR care îl vizează pe Klaus Iohannis.

În cadrul unui interviu realizat de Dragoș Boța pentru Antena 3 CNN, Alex Florența, Procurorul General al României, a vorbit despre plângerea penală a partidului AUR care îl vizează pe Klaus Iohannis.

Sunt pregătiți procurorii Parchetului General să-l ancheteze pe președinte?

AUR a depus în această săptămână o plângere penală care îl vizează pe Klaus Iohannis, acuzațiile fiind legate de deplasările acestuia în străinătate. Sunt pregătiți procurorii Parchetului General să-l ancheteze pe președinte? O să așteptați până când președintele își va încheia mandatul?

"Procurorii Parchetului General, și orice alt procuror conform competențelor, este și va fi întotdeauna competent, și va avea curajul să investigheze orice faptă cu care este sesizat. Este un aspect al fișei postului. Mă voi asigura ca lucrurile să se întâmple așa în permanență, cu respectarea în întregime a legislației și drepturilor persoanelor cercetate. Plângerea la care se face referire, din ultima verificare pe care am făcut-o astăzi dimineață, este pe circuitul administrativ la nivelul Parchetului General. Probabil va fi repartizată unui procuror din cadrul secției de urmărire penală, care va urmării pașii procedurali pe care îi consideră necesari", a concluzionat Alex Florența, Procurorul General al României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel