Anunț. Volkswagen cheamă în service sute de mii de mașini

Anunț făcut de Volkswagen, care are din nou probleme. Peste 400.000 de autovehicule vor fi readuse în reprezentanțe pentru a se modifica sistemul de la ceturile de siguranță.

Volkswagen a anunțat, vineri, că 410.000 de autovehicule de la propria sa marcă, dar și de la Seat, au centurile de siguranță defecte. "Există posibilitatea ca în situații rare ... atunci când scaunul din centru spate și un alt scaun din spate sunt ocupate în același timp, blocarea centurii de siguranță din stânga ar putea fi eliberată neintenționat" pe unele 219.000 VW Polo din 2018. 

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat agenției de presă DPA că au fost afectate și 191 000 de vehicule Seat Ibiza și Arona cu încuietori similare.

"Brandul îi sfătuiește pe clienții săi să nu folosească scaunul din mijloc al noului Polo până când mașina va fi echipată cu dispozitivul de blocare a centurilor", pentru care așteaptă aprobarea finală de reglementare, conform France 24.

VW, cel mai mare producător mondial de automobile va începe să cheme cumpărători afectați de această problemă "în următoarele câteva săptămâni".

Audi, probleme cu emisiile

Marți, filiala Audi a oprit livrările ultimelor sale modele A6 și A7 asupra "neregulilor" în privința controlului emisiilor. Nu au fost publicate prea multe date cu privire la acest aspect care pare a face parte din categoria "dieselgate".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel