Anunț pentru pasagerii unui avion: Decolăm peste 86 de ani

avion-imbarcare
avion-imbarcare

Una dintre cele mai mari companii aeriene din Marea Britanie a anunțat pasagerii că a anulat cursa de noapte și că se vor îmbarca peste 86 de ani, pentru a avea suficient timp pentru cumpărături.   

Compania aeriană easyJet a trimis câte un mail pasagerilor, care erau deja îmbarcați, prin care îi anunța că zborul a fost anulat din cauza condițiilor meteorologice. În continuare,  pasageri erau informați că îmbarcarea va fi la ora 11, în 29 iulie 2099, și că vor avea asigurate cazarea și masa și vor putea face și cumpărături. Incidentul s-a produs pe aeroportul din Geneva, iar mail-ul a fost trimis către 130 de pasageri.

Decolare: ora 11.00, 29 iulie 2099

"Vă scriem pentru a vă informa că zborul 9485 va pleca la 11:00 ora locală pe 29/07/2099", a fost mesajul transmis pasagerilor, scrie The Independent, citat de Agerpres. Pentru că întârzierea a fost cauzată de vremea rea, un purtător de cuvânt al Autorităţii Aviaţiei Civile a spus că este greu de crezut că va fi compensată financiar, dar că pasagerii au dreptul la trei mese zilnic, cameră de hotel şi două apeluri internaţionale.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a spus, cu privire la anul 2099, că nici "noul nostru acord privind flota de avioane pe termen lung nu merge atât de departe".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel