Anunțul RATB după ce ANAF i-a blocat conturile

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti au reacționat, marți, la câteva ore după ce Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat că a pus poprire pe conturile Regiei. Reprezentanţii RATB susțin că datoria instituţiei era, luni, de peste 272 de milioane de lei, iar debitul calculat de ANAF a fost contestat în instanţă, fiind în faza de recurs.

RATB arată, într-un comunicat de presă, că a luat cunoştinţă de documentul emis de ANAF, prin care s-a dispus măsura indisponibilizării sumelor existente în conturile bancare ale Regiei, precum şi a sumelor care urmează a fi obţinute din încasările zilnice.

Sursa citată a precizat că luni datoria înregistrată era de 272.431.800 lei, suma ce provine din taxa pe valoarea adăugată, care include şi subvenţia acordată beneficiarilor de gratuităţi şi reduceri (pensionari, elevi, studenţi), în conformitate cu Hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr 139/2006, pentru perioada septembrie 2007- martie 2013.

"În prezent, acest debit calculat de ANAF este contestat în instanţă de către RATB, aflându-se în faza de recurs", se mai arată în comunicatul citat de Mediafax.

Vezi și: ANAF a pus poprire pe conturile TVR și RATB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel