Anunțul RATB care privește toți bucureștenii

[] []

15 noi 2016 / 19:49
Salveaza PDF Comentarii

Parcul de vehicule al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) va intra anul viitor într-un program de reînnoire prin achiziţia a 500 de autobuze noi, se arată într-un comunicat al RATB remis marţi Agerpres.

'În prezent, când municipalitatea şi-a dovedit sprijinul pentru activitatea de transport public a oraşului, RATB dă asigurări că vehiculele din trafic corespund din punctul de vedere al siguranţei, iar parcul de vehicule va intra anul viitor într-un program de reînnoire prin achiziţia a 500 de autobuze noi', precizează sursa citată.

Potrivit RATB, autobuzele şi troleibuzele din parcul auto aflat în circulaţie sunt dotate cu anvelope de iarnă, iar instalaţiile de încălzire au fost verificate şi funcţionează în parametri normali. Regia precizează totodată că autovehiculele au inspecţiile tehnice periodice efectuate conform legii, iar verificările zilnice sunt efectuate numai de personal tehnic specializat.

În ceea ce priveşte starea de curăţenie, conducerea RATB a dispus măsuri suplimentare pentru a se asigura programul de spălare şi igienizare pentru fiecare vehicul.

'Având în vedere că în ultimele zile au apărut în mediul online informaţii false referitoare la starea tehnică a vehiculelor RATB aflate în trafic, precizăm următoarele: înregistrările video care au stat la baza materialelor publicate sunt vechi de doi ani. Precizăm că nici în acea perioadă - când bugetul alocat de primărie nu asigura decât un minim necesar pentru întreţinere - vehiculele din trafic nu reprezentau vreun pericol pentru viaţa şi sănătatea călătorilor', se mai arată în comunicatul RATB. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23