Anunțul primarului Timișoarei, la ieșirea de la DNA

Primarul din Timişoara, Nicolae Robu, a declarat luni,  la ieşirea din sediul DNA Timişoara, că municipalitatea se va constitui parte civilă pentru recuperarea prejudiciului în cazul finanţării Clubului Poli Timişoara în timpul administraţiei fostului primar Gheorghe Ciuhandu.

"A trebuit să aduc răspunsurile şi am dat şi o declaraţie privind cazul Primăria Timişoara - Politehnica, în perioada Ciuhandu - Iancu. Răspunsul meu personal, aşa cum am anunţat şi în şedinţa de Consiliu Local, a fost că ne constituim în parte civilă cu suma care este în momentul de faţă, în documente (...), cea de 31 de milioane de lei. Am explicat şi atunci (în şedinţa de Consiliu Local, n.r.) că atâta vreme cât orice decizie privind veniturile şi cheltuielile este luată de Consiliul Local, iar primarul doar pune în execuţie deciziile Consiliului Local, mi s-a părut şi mi se pare şi acum firesc să îşi exprime punctul de vedere şi Consiliul Local. Nu şi l-a exprimat, nicio problemă. Eu, oricum, prin lege, sunt reprezentantul municipiului Timişoara şi atunci am formulat punctul meu de vedere fără să invoc şi poziţia Consiliului, neavând-o", a declarat primarul Robu.

[citeste si]

Primarul Nicolae Robu a fost audiat, luni, la DNA Timişoara, în dosarul finanţării echipei de fotbal Poli din perioada în care clubul era condus de Marian Iancu.

În acest dosar, fostul primar Gheorghe Ciuhandu, secretarul Ioan Cojocari și alte nouă persoane sunt inculpate pentru abuz în serviciu pentru un prejudiciu de 27 milioane de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel