Anunțul lui Rareș Bogdan, după zvonul că intră în politică

Jurnalistul Rareş Bogdan a făcut un anunț important, după apariția zvonului potrivit căruia ar urma să intre în politică.

Realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea TV, a ţinut să precizeze că nu va intra în politică și nu va candida pentru Primăria Capitalei.

"Legat de modul grobian în care am fost atacat de oameni de la alte televiziuni, vă spun cu toată deschierea că scopul meu nu este de a răspunde unor atacuri şi unor bălăcăreli de presă la adresa mea, pentru că aş transforma televiziunea şi emisiunea mea într-un schimb de replici. 

Nu candidez la nimic, nu vă fie teamă de bugetele pe care le aveţi de încasat de la Primăria Generală, pentru că nu am treabă cu Primăria. Eu fac doar dezvăluiri de presă, emisiuni de televiziune şi atât. Nu intru în politică, nu intru în administraţie, liniştiţi-vă! 

Menirea mea este să fac presă. Este o porcărie lansată în spaţiul public, de către un ziar obscur. Asta e viaţa, ceilalţi au preluat, că aşa face presa, nu verifică. S-au mai trezit doi-trei politicieni şi un sociolog să mă bage într-un sondaj. Lăsaţi-mă în pace, eu îmi văd de emisiune. Legat de Realitatea TV, îmi asum şi ce fac colegii mei care îmi ţin locul la Realitatea", a spus Rareş Bogdan, în emisiunea sa de marți seară.

Vezi și: Rareș Bogdan vorbește despre plecarea sa de la Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel