Anunțul emoționant al unui bătrân care și-a pierdut telefonul: Am amintiri cu soția care nu mai e

Sursa foto: obiectivbr.ro
Sursa foto: obiectivbr.ro

Anunțul emoționant al unui bătrân de 77 de ani, din Brăila, care și-a pierdut telefonul a ajuns pe internet.

Bătrânul a scris un anunţ pe o bucată de carton prinsă în piuneze de un băţ, în dreptul băncii unde ştie că şi-a uitat telefonul.

"Doar pentru amintirile pe care le am pe memoria acelui telefon l-aş ruga pe cel care l-a găsit să mi-l înapoieze. Eu ştiu că e o lege care interzice să păstrezi un bun găsit pe domeniul public, dar vreau să menţionez că nu vreau să-i fac absolut niciun rău celui care mi-a găsit telefonul şi nu mi l-a înapoiat sau nu l-a predat la Poliţie. Dimpotrivă, chiar sunt dispus să-i dau o mică recompensă.

Din câte am înţeles de la operatorul de telefonie mobilă, telefonul a fost găsit şi s-a vorbit de pe el. Între timp, SIM-ul a fost blocat, iar eu mi-am luat un alt SIM. Bănuiesc că a fost găsit de nişte puşti care se gândesc că pot să îl vândă, dar mai mult de 50 de lei nu au cum să ia pe el, că e vechi şi neperformant. 50 de lei le dau eu, numai să mi-l aducă înapoi, ca să pot recupera amintirile pe care le am acolo, cu soţia şi nepoţeii", a declarat bărbatul pentru obiectivbr.ro.

Povestea a ajuns și la Răzvan Exarhu care, impresionant, a distribuit anunțul pe Facebook:

"Bătrân, caut telefon cu amintiri. O poveste impresionantă, dar emoționantă! Un pensionar din Brăila îi roagă pe cei care i-au găsit telefonul uitat pe o bancă din oraș să i-l înapoieze, deoarece are salvate imagini cu soția „care nu mai este", copiii și nepoții. Pentru a-și recupera telefonul, bătrânul este dispus și să ofere o recompensă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel