Urmărește emisiunea live


Anunț terifiant! Ar putea să ne aducă în pragul unui război nuclear

Razboi nuclear
Razboi nuclear

Autorul britanic Edward Lucas este de părere că lumea se va afla în pragul unui război nuclear, din cauza tensiunilor din Ucraina.

Dacă vom alege să-i opunem rezistență lui Putin, riscăm o escaladare militară terifiantă, care cred că nu este o exagerare dacă spun că ar putea să ne aducă în pragul unui război nuclear", scrie autorul britanic Edward Lucas, autorul crării "The New Cold War" (Noul Război Rece), în publicaţia britanică Daily Mail, scrie romaniatv.net.

"Diferenţa dintre noi şi ruşi, scrie Lucas, este că Putin este pregătit şi poate să-şi ducă poporul în suferinţă economică pentru ceea ce el crede că este interes naţional. Noi nu suntem aşa", mai spune Edward Lucas.

VEZI ȘI: Ucraina, în pragul unui război civil, spune Dmitri Medvedev

Miniștrii afacerilor externe din Rusia, SUA, UE şi reprezentanţii Kievului se vor reuni joi, 17 aprilie, la Geneva, pentru a discuta pe marginea mijloacelor prin care Ucraina ar putea fi scoasă din profunda criză în care se află în prezent, relatează ITAR-TASS, cu câteva ore înainte de începerea consultărilor.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a atras atenţia cancelarului german, Angela Merkel, că Ucraina este în pragul războiului civil după ce Kievul a trimis armata împotriva insurgenţilor separatişti din estul ţării, a anunţat miercuri Kremlinul, citat de AFP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel