Anunț teribil în Germania! Raportul Ministerului de Interne dă fiori nemților

Un raport teribil al ministerului de Interne din Germania dă fiori întregii țări.

Germania se confrunta cu o amenintare terorista concreta care ar putea rezulta in acte de violenta 'in orice moment', a relatat joi cotidianul popular Bild, citand un raport confidential al Ministerului de Interne, potrivit DPA.

"Germania este o țintă declarată și reală pentru violențe ale jihadiștilor", amenințare care "se poate transforma în acte concrete de violență împotriva instituțiilor de stat și civile", se arată în raportul citat de Bild.

Germania s-ar putea confrunta cu o serie de atacuri teroriste similare cu cele comise în noiembrie la Paris, comise pe parcursul mai multor zile și susținute prin folosirea de arme, bombe incendiare și alți explozibili.

Dezvăluirile nu au putut fi verificate independent de DPA.

Deși Bild nu precizează data la care a circulat raportul, menționeaza că acesta este de dinaintea atacului terorist de marți de la Istanbul în care au murit 10 cetățeni germani și care a fost atribuit gruparii jihadiste Statul Islamic.

Ministrul german de justiție Heiko Maas a afirmat miercuri că amenințarea unor atacuri teroriste pe teritoriul Germaniei nu a sporit după atacul de la Istanbul, adăugând că nu există în prezent "nicio dovadă concretă privind posibile ținte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel